Filmul flagrantului de la Ciocănești! Câți bani dorea șantajistul și pentru ce

Astazi, 12 februarie, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au documentat activitatea infractionala a unui barbat din comuna Ciocanesti, sat Decindea, banuit de comiterea infractiunii de santaj.

Cel in cauza a fost surprins, pe parcursul acestei zile, in flagrant delict, pe raza localitatii Ciocanesti, in timp ce ar fi pretins si primit 3.000 de lei de la persoana vatamata (N.R. Păun Marin, primarul comunei Ciocănești).

La activitate au participat procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Racari.
Totodata, activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca barbatul, la data de 7 februarie a.c., ar fi amenintat persoana vatamata cu publicarea mai multor articole defaimatoare pe o retea de socializare, daca nu va primi 32.000 de lei. De asemenea, in schimbul banilor banuitul ar fi trebuit sa renunte la toate plangerile facute.

Politistii desfășoară in continuare activitati de cercetare sub coordonarea si supravegherea procurorului de caz, urmand ca banuitul sa fie retinut pentru 24 de ore.

IPJ Dâmbovița


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro