DÂMBOVIȚA: Un fost șef de post ocupă abuziv un imobil al poliției. IPJ l-a chemat în instanță

Foto: dambovitanews.ro

Fostul șef al poliției Petrești, Nicolae Marinescu, ocupă abuziv imobilul în care se află secția de poliție din localitate. Marinescu a fost pensionat în urmă cu aproape un an și era obligat, conform legii, să părăsească cădirea unde beneficia de locuință de intervenție. A trecut un an, dar acesta refuză să plece. IPJ l-a chemat în instanță în luna ianuarie a acestui an, pentru a-și recupera sediul. Următorul termen în dosar este abia pe 24 septembrie.

Polițistul și-a desfășurat activitatea în cadrul instituției noastre, iar la data de 31 august 2017, acestuia i-au încetat raporturile de serviciu, cu drept la pensie. În perioada în care a lucrat la Postului de Poliție Petrești, acesta a beneficiat de locuință de intervenție, în conformitate cu prevederile legale.

La data de 08 septembrie 2017, Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița i-a adus la cunoștință că are obligația de a preda locuința de intervenție, însă cel în cauză a continuat să locuiască în acel imobil, refuzând eliberarea imobilului.

Prin urmare, Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, prin Compartimentul Juridic, a formulat cerere de chemare în judecată în vederea evacuării, termenul stabilit de instanță fiind 24 septembrie 2018, în această situație fiind singura procedură legală aplicabilă.” se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro