DÂMBOVIȚA: Încă un primar condamnat definitiv! Comuna Crângurile a rămas fără edil

Înalta Curte de Justiție și Casație a respins, ieri, 1 octombrie, apelul declarat de primarul comunei Crânguri, social democratul Dumitru Giurescu, care primise o condamnare de trei ani cu suspendare și interzicerea dreptului de a mai deține o funcție publică pe o perioadă de trei ani. Astfel, condamnarea decisa de Curtea de Apel Ploiești a rămas definitivă. Giurescu a fost condamnat pentru infracţiunea de conflict de interese în formă continuată, faptă din perioada 11.08.2006-09.04.2009.

Astfel scaunul de primar al comunei Crângurie este liber, urmând a fi organizate alegeri parțiale pentru funcția de primar. aceeași situație se înregistrează și în ceea ce privește primăria Târgoviște și primăria Vulcana Pandele, unde edilii și-au pierdut mandatele în urma unor decizii definitive ale instanței. Condamnați în primă instanță și cu risc de pierdere a mandatelor sunt și primarii din Bilciurești și Produlești.

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “DÂMBOVIȚA: Încă un primar condamnat definitiv! Comuna Crângurile a rămas fără edil

  • 1 noiembrie 2014 at 18:39
    Permalink

    un primar adevarat ,un om deosebit care pt com Cranguri a facut multe …….eu il respect pe domnul Giurescu si nu am decat cuvinte de lauda …….com Cranguri pierde un primar valoros……sper sa nu ………..

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro