Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

DÂMBOVIȚA: Doi bărbați reținuți după un conflict în urma unei tamponări

Doi bărbați, de 25 și 45 de ani, reținuți de polițiști

Pe parcursul zilei de 27 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, doi bărbați de 25 și 45 de ani.

Activitățile de cercetare penală sunt desfășurate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu și distrugere.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 00:10, pe fondul unui conflict generat de producere unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, bănuiții ar fi amenințat și agresat fizic un bărbat de 35 de ani, și ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței acestuia.

Pe parcursul acestei zile, 28 decembrie, cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media