DÂMBOVIȚA: 123 de polițiști au fost avansați de Ziua Poliției Române

  • La mulţi ani Poliţiei Române! La mulţi ani poliţiştilor din Dâmboviţa!

Astăzi, 25 martie, sub semnul Bunei Vestiri, aniversăm 199 de ani de când domnitorul muntean Grigore Dimitrie Ghica înmâna marelui agă Mihăiţă Filipescu primul steag al instituţiei, ce purta pe atunci denumirea de Agie, moment istoric considerat ziua de naştere a Poliţiei ca instituţie modernă, aflată în slujba legii.

Este o zi specială pentru polițiștii care cu devotament, profesionalism și onoare, zi de zi, își îndeplinesc atribuțiile și vin în sprijinul cetățenilor pentru siguranța acestora.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, această zi a fost marcată prin avansarea în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim, a unui număr de 15 polițiști, respectiv 3 ofițeri de poliție și 12 agenți de poliție. Alți 108 polițiști, dintre care 79 de agenți și 29 de ofițeri de poliție, au fost avansați la termen.

De asemenea, prin dispoziția Șefului Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alte 21 de cadre au fost recompensate cu mulțumiri scrise pentru rezultatele deosebite obținute în activitate.

Cu acest prilej, conducerea Inspectoratului urează întregului personal din cadrul Poliţiei Dâmboviţene  multă sănătate, putere de muncă și realizări profesionale.

Le mulțumim cetăţenilor pentru încrederea acordată, care în același timp ne onorează şi ne obligă să găsim cele mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor comunității.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro