Cu Ghenosu în pușcărie, Clanul primește o lovitură teribilă. 4 locotenenți din 6, săltați

Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

 

Patru din cei șase locotenenți ai clanului Ghenosu au fost duși la audieri, astăzi, în urma unor percheziții făcute în această dimineață, de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște. 10 percheziții domiciliare au avut loc pe raza localităților Târgoviște și Pucioasa, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj, faptele fiind săvârșite în perioada 2017-2020, respectiv 2019-2020.

Au fost puse în executare șase mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița pentru audieri. Între cei șase se află patru locotenenți ai clanului, aflați la conducere după arestarea liderului Florin Pârjol, zic Ghenosu. Aceștia sunt cunoscuși sub poreclele de Limbă, Nasu, Fasole și Oaky.

Ghenosu a fost extrădat din Anglia, în luna februarie. Acesta fusese condamnat în lipsă pentru comiterea infracțiunilor de proxenetism, spălare de bani, complicitate la trafic de persoane, încercare de a determina săvârșirea unei infracțiuni și constituire de grup criminal organizat, după ce reușise să fugă de al domiciliul său din cartierul Matei Voievod, chiar în timpul unor descinderi, în mai 2018. În august a fost prins la periferia Londrei, fiind dat în urmărire internațională.


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro