Copil bătut de tatăl său, fost poliţist! Se pare că, bărbatul îşi bătea frecvent şi soţia!

Distribuie:

Un baiețel de 13 ani, din orașul dâmbovițean  Răcari , își acuză tatăl, fost polițist, că l-ar fi bătut crunt în această dimineată.
Micuțul a sunat de dimineata la Primăria Răcari și le-a spus asistenților sociali că a fost bătut de tatăl său. Asistenții  s-au dus imediat la copil și când au văzut starea în care se afla au chemat o ambulanță.  Inițial acesta a  fost dus la spitalul din Titu , însa medicii de aici au decis să-l  transfere la Spitalul de Urgențe din Târgoviște pentru investigații amănunțite.
Atât mama cât și tatăl copilului spun că băiatul fugea mereu de acasă și nu era prima dată când fură din casă   diferite obiecte pentru a le vinde. Ultima dată spune, mama copilului , acesta i-ar fi furat cardul soțului și ar fi scos banii . Acum, motivul bătăii spune, băiatul, este că ar fi furat manivela de fier a fântânii.
Femeia mărturisește că și  ea este bătută de către soțul, fost polițist și nu o singură dată a anunțat poliția pentru a scăpa de bătaie. În replică, fostul polițist, nu recunoaște că l-ar fi bătut și că băiatul a fost bătut de câțiva amici ai săi. ” Asistenții sociali de la primăria Răcari au demarat o anchetă pentru a  stabilii cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut incidentul”Iosif Tudor, șef serviciu asistență socială primăria Răcari. Totodată polițiștii fac cercetări amănunțite pentru a afla adevărul în acest caz. Inspectorii de la Protecția Copilului spun că dacă se va dovedi că băiatul a fost agresat de tatăl său, va fi internat de urgență într-un centru pentru minori.

 

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro