BRĂNEȘTI: Elevă mușcată de un maidanez în fața școlii! Primarul: “Nu e periculos!”

O fetiță de 9 ani a ajuns la spital mușcată de unul din câinii care își fac veacul în curtea școlii Brănești. Copilul a fost atacat chiar în fața unității de învățământ. Țipetele i-au alertat pe colegi care au chemat profesorii în ajutor. Copila s-a ales cu mai multe răni și a fost tratată la Secția de boli Infecțioase a spitalului din Târgoviște.

În luna martie, Gazeta Dâmboviței și MDI TV atrăgeau atenția asupra despre situației școlii din Brănești, unde de la începutulcaini anului școlar 7 copii au fost mușcați de câini. La momentul respectiv, edilul Ion Preda, candidat PSD pentru un nou mandat, s-a apărat spunând că acuzațiile aduse de conducerea școlii și părinți, în privința incapacității de a asigura siguranța elevilor, sunt atacuri politice.

VEZI ȘI: BRĂNEŞTI: 6 copii, muşcaţi de câini în curtea şcolii din localitate (VIDEO)

Iată ca la nici două luni, un alt copil pică victimă maidanezilor, în condițiile în care unitatea de învățământ nu are nici măcar un gard care să-i apare pe micuți. În schimb, edilul susține că maidanezul care a mușcat copilul nu este periculos. Probabil ca maidanezul nu, dar edilul cu siguranța da, din moment ce nu a mișcat un deget, de atâta luni de zile, ca să rezolve o problemă de siguranță a copiilor în perimetrul unităților de învățământ

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro