Blestem! Dascălul unei biserici din Găeşti, accidentat grav de un ins cu legături în lumea interlopă

    

Accidentul a avut loc duminică dimineaţă pe DN 72, în localitatea Dragodana. O maşină scăpată de sub control a trecut pe contrasens şi a izbit, în plin, un bărbat aflat pe marginea drumului, după care s-a lovit de un cap de pod. Bărbatul, Ninel Sandu, are 32 de ani şi este dascăl la o biserică din Găeşti.

În momentul accidentului, aştepta un mijloc de transport cu care să ajungă la slujba de duminică. Acesta, dar şi cei doi ocupanţi ai maşinii, şoferul şi pasagerul din dreapta au ajuns la spitalul din Târgovişte. Starea dascălului a necesitat, însă, mutarea sa la un spital din capitală.

În toată tragedia, a fost şi o minune. Nici unul dintre cei doi bărbaţi din maşină nu-şi aducea aminte să fi condus! Deci, maşina ar intrat singură în pieton. Poliţia a luat probe biologice de pe airbag-urile maşinii, aşa că minunea nu va ţine mult. Unul dintre cei implicaţi în accident este rudă a  deja celebrului Banană, condamnat pentru sechestrare de persoane şi constituire de grup infracţional.  Martorii spun că amândoi ocupanţii maşinii  ar fi fost beţi, că sunt din Picior de Munte şi că s-ar ocupa cu treburi nu tocmai curate.  Nu au suflat în filolă pentru că li s-a făcut foarte rău la vederea oamenilor legii, dar le-au fost colectate probe la spitalul din Târgovişte.

 

 

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro