BICICLIST ACCIDENTAT În MASIVUL BUCEGI, SPRIJINIT DE JANDARMII MONTANI (VIDEO)

Astăzi, 22 septembrie a.c., în urma unei solicitări telefonice un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Ordine Publică Montan Zănoaga a intervenit în zona Dichiu din Masivul Montan Bucegi pentru sprijinirea unei persoane care, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DJ 713 Piatra Arsă-Dichiu-Cuibul Dorului a pierdut controlul vehiculului la o manevră bruscă de frânare, într-o curbă și s-a izbit de un parapet metalic, accidentându-se în zona umărului drept.

În urma intervenţiei jandarmilor montani tânărului în vârstă de 26 ani, din localitatea Fieni i s-a acordat primul ajutor fiind preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Orășenesc Pucioasa.

 

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Platoului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul de telefon 0749058037 sau numărul unic de urgenţă „112” pentru a obţine sprijinul imediat al jandarmilor montani.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

Vezi video


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “BICICLIST ACCIDENTAT În MASIVUL BUCEGI, SPRIJINIT DE JANDARMII MONTANI (VIDEO)

  • 27 septembrie 2013 at 18:45
    Permalink

    Daca formatia Salvamont fiinteaza doar pe hartie,noroc cu jandarmii montani care fac si ei ce pot cu toate ca nu au atributii in acordarea de prim ajutor calificat ,ajutor care trebuie sa vina din partea SALVAMONTISTILOR. Imbracati cu echipament inscriptionat cu salvamont ,in masina din dotare cu aceeasi inscriptie, ii intalnim doar in centrul orasului Targoviste.DOMNILOR,stiti pentru ce sunteti platiti?
    Conducerea judetului poate se sesizeaza la aceste deficiente grave datorate cu siguranta conducerii de la Salvamont Dambovita. Ca tot a venit vorba-salvator montan este demult meserie care necesita si atestari in domeniu,(ceea ce unii nici macar nu poseda)asa ca nu ai cu cine sa faci treaba calificata. Pacat ….de multe altele…care au fost facute cu cap de oameni competenti

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro