Bătaie cu săbii și topoare la Gura Ocniței! Poliția a tras focuri de avertisment – FOTO

    Scandal aseară chiar în centrul comunei Gura Ocniței, într-un bar unde s-au întâlnit două familii rivale de romi. Totul s-a soldat cu răniți și focuri de armă.

     Se pare că, cele două familii au un conflict mai vechi. Cei agresați spun că atacatorii le-ar fi furat, în urmă cu ceva vreme, 15 000 de euro. Aseară, în timp ce petreceau la barul din localitate, amplasat gard în gard cu poliția, rivalii au intrat peste ei, înarmați până-n dinți cu săbii și topoare. Bătaia a ajuns în stradă, iar ca să-i potolească un polițist a tras focuri de avertisment. Agresorii au fugit, iar victimele au ajuns la Spitalul de Urgență Târgoviște cu tăieturi pe tot corpul.

    Poliția îi caută acum pe bătăuși. În același timp, cei agresați spun că știu exact cine sunt aceștia și nu ar fi exclus să vrea să-și ia singuri revanșa.

bataie sabii bataie sabii1 bataie sabii2 bataie sabii3 bataie sabii4 bataie sabii6 bataie sabii7 bataie sabii8

 

Un gand despre “Bătaie cu săbii și topoare la Gura Ocniței! Poliția a tras focuri de avertisment – FOTO

  • 26 mai 2015 at 18:34
    Permalink

    trebuie facut ceva cu tiganii… e clar ca nu se pot adapta vietii civilizate. fara sa fiu rasist, consider ca tiganii trebuie sa fie tinuti sub supraveghere, intrucat prin delincventa si comportament, sunt pericol public. si nici pe banii statului nu pot sa steA TOT TIMPUL in puscarii… asa ca pana una, alta, FERITI VA SI OCOLITI TIGANII!!!!! SUNT O SUBSPECIE..

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro