Amenzi usturătoare în minivacanţă!

Euforia datorată minivacanţei de 1 mai şi Paşti i-a făcut pe unii şoferi să uite regulile de circulaţie. În dorinţa de a ajunge cât mai repede la munte, la mare sau la iarbă verde cu prietenii, mulţi au încălcat regimul legal de viteză în speranţa că nu vor avea ghinionul de a fi sancţionaţi, impresie greşită de altfel întrucât în perioada sărbătorilor pascale peste 600 de poliţişti au acţionat zilnic pentru a asigura liniştea cetăţenilor şi a evita producerea accidentelor.

Pe perioada minivacanţei politistii dâmboviţeni au aplicat 1285 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe fapte au privit liniştea şi ordina publică, nerespectarea regimului normal de circulaţie pe drumurile publice şi faptele de natura economico-financiară. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 277927 de lei, iar a bunurilor confiscate de 13075 de lei.

Cu toate acestea autorităţile s-au declarat mulţumite de rezultatele acţiunilor desfăşurate de poliţişti, afirmând că aceasta minivacanţa a fost una dintre cele mai liniştite din ultimii ani.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro