Alin “Coiotul” (Trooper): Mesaj pentru violatorii din Vaslui: “Să aveți parte de sex surpriză, zi de zi”

Distribuie:

      Târgovişteanul Alin “Coiotul” Dincă, solistul celebrei trupe rock Trooper, cunoscut pentru părerile sale tranşante în legătură cu aspecte socio – politice naţionale, a postat pe pagina de facebook a trupei un mesaj video adresat celor şapte violatorii din Vaslui, susţinătorilor şi familiilor acestora. Cei şapte au violat o tânără de 18 ani până aceasta a leşinat, după care au stropit-o cu alcool şi când tânăra şi-a revenit, au reluat violul. Şocant este că familiile acestora au făcut grupuri de sprijin pe facebook în care dau vina pe fată pentru viol, cărora li s-au alăturat diverse persoane care iau în râs trauma prin care a trecut fata.

“Nu ne mai săturăm de ipocrizie și de mizerie. Fiecare om este liber să facă ce vrea, să se îmbrace cum vrea atâta timp cât nu face rău altuia. Să arăți bine nu este un păcat. Dacă niștre creștini trepanați nu rezistă și sar ca niște animale să violeze este caz de cușcă. … Sunt șocat să văd câți susținători au trepanații. Generația nouă de infractori are facebook… spuneau ei acolo că nu a fost viol, ci a fost sex surpriză și că nu au de ce să facă 5 ani de închisoare pentru 5 minute de plăcere.”

     Alin a vorbit în postarea sa despre un fapt mai puţin mediatizat: violarea unor bărbaţi în timpul mineriadelor din anii 90 şi cum cei violaţi au preferat să-i pună capăt zilelor, pentru că nu au putut trece peste traumă.

“La mineriade trei bărbați au fost violați de câțiva mineri. Cei trei s-au sinucis și nu se vorbește despre asta. Bărbații s-au sinucis! De ce femeile ar trebui să fie puternice și să treacă peste asta cu zâmbetul pe buze?”

    Solistul trupei cere închisoare pe viaţă pentru cei şapte. Presa centrală a relatat faptul că aceştia nu au nici o remuşcare, fiind sfindători în faţa instanţei.

“Jegurilor vreau să intrați în pușcărie pentru tot restul vieții. Vreau să aveți parte de sex surpriză, zi de zi. Știți ce pățesc violatorii în pușcărie? Dacă nu știți este momentul să-i întrebați pe părinții voștri care dau vina pe fată. Ei spun că fata a distrus șapte familii liniștite și muncitoare. Dacă așa v-au crescut, e clar ce fel de familii aveți, jegurilor. … O să avem grijă să nu puteți cumpăra judecători, să nu vă puteți cumpăra libertatea, să nu puteți cumpăra o fugă din țară. O să avem noi grijă de asta, cei care vă urâm din tot sufletul.”

      Postarea lui Alin are peste 8000 de distribuiri. Pe pagina oficială, Trooper a distribuit şi link-ul Petiţiei: Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!, care a strâns peste 32 000 de semnături.

violatori

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Alin “Coiotul” (Trooper): Mesaj pentru violatorii din Vaslui: “Să aveți parte de sex surpriză, zi de zi”

  • 17 august 2015 at 23:49
    Permalink

    remarcabil faptul ca se poate intampla asa ceva in Romania.

    Nimic nu mai e sigur in tara asta..

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro