A XXVI-a ediție a Expoziției Naționale Columbofile UCPR, organizată la Târgoviște

Ieri şi astăzi,7 și 8 decembrie, la Sala Clubului Sportiv Școlar Târgoviște, s-a desfășurat Expoziţia Naţională a Uniunii Columbofililor Profesionişti din România. Momentul punctează cei 26 de ani de culombofilie profesionistă.

Această asociație cuprinde peste 6500 de membri, iar weekend-ul acesta, la Târgoviște, au fost așteptate peste 4000 de persoane, invitați străini și alte personalități ale județului nostru.
Ziua de sâmbătă a fost ziua în care evenimentul a cuprins cele mai multe persoane. Programul expoziției a fost următorul: sâmbătă de la 9-18, iar duminică, 9-12, prețul fiind de 10 lei( copiii însoțiți de părinți au putut beneficia de gratuitate)
În cadrul expoziției au fost prezentați porumbeii câștigători, selectați pe categorii, iar columbofilii au putut vinde, cumpără, sau achiziționa hrană pentru păsări.
De exemplu, aceste două specii (Porumbei Maria Stuart și porumbei Carieri) care ies în evidență prin penaj și estetică au putut fi cumpărate cu 150 respectiv 100 de lei/ pereche.


Expoziţia Naţională Columbofilă UCPR, reprezintă o modalitate de promovare a valorilor sportului columbofil românesc şi momentul premierii celor mai buni sportivi columbofili care au realizat performanţe naţionale în acest an.


Regata Valeriana
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]vitei.ro
Gurmand + Raiman

#Citeste si:


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro