Vremea bobocilor la Liceul „Voievodul Mircea” din Târgovişte! Cine vrea să fie Miss și Mister

Bobocii de laLiceul „Voievodul Mircea” din Târgovişte se vor distar pe 23 noiembrie în cadrul Balului Bobocilor ce se va desfășura la Casa de Cultură a Studenţilor. Pentru competiția cea mai așteptată a anului școlar s-au înscris  6 perechi de soldaţi

În aşteptarea deciziei juriului le dorim tuturor succes şi vă prezentăm perechile participante, cu sprijinul prof. Cristina Eftimie.

PERECHEA NR. 1: Balacz Andreea și Petrache Sergiu

Numele meu este Balacz Andreea, sunt în clasa a-IX-a C.Îmi place mult să dansez și consider că este bine să particip la acest concurs, deoarece sunt o fire competitivă și ambițioasă.

Motto: ”Pentru a reuși ce îți propui, trebuie să depui multă muncă”

Sunt Petrache Sergiu, clasa a-IX-a D, particip la acest bal pentru a mă face cunoscut în liceu prin ceea ce știu să fac. Sunt o fire competitivă, energică și îmi place să câștig. Pasiunile mele sunt tarabana, sportul și teatrul.

Motto:” LUPTĂ ACUM ȘI TRĂIEȘTE TOATĂ VIAȚA CA UN CAMPION!”

PERECHEA NR. 2: Ivan Valentina și Șuruparu Marius

Mă numesc Ivan Valentina și am vrut să particip la bal deoarece este o experiență pe care nu aș vrea să o ratez. Sunt o fire îndrăzneață și îmi place să joc volei. Am 15 ani și sunt elevă în clasa a-IX-a C.

Motto:” FERICIREA SE AFLĂ ÎN NOI, NU ÎN JURUL NOSTRU!”

Șuruparu Marius, clasa a-IX-a H, sunt un băiat talentat, îmi place foarte mult să dansez. Particip la bal pentru a cunoaște oameni noi și pentru a-mi face prieteni. Am fost încurajat de către prieteni să particip la acest concurs.

Motto: ”TOT CEEA CE CONTEAZĂ ESTE SĂ FII TU ÎNSUȚI!”

PERECHEA  NR.3: Alexandra Nicoleta și Petre Tudor

Mă numesc Alexandra, am frumoasa vârstă de 15 ani și sunt în clasa a-IX-a . Am vrut să intru în această competiție deoarece este primul concurs la care particip și vreau să câștig. Îmi place să dansez  și am un simț dezvoltat al umorului. Pasiunea mea este teatrul.

Motto:” ÎN VIAȚĂ TREBUIE SĂ FII PUTERNIC!”

Numele meu este Petre Tudor, din clasa a-IX-a B, sunt o fire amuzantă și sociabilă și m-am înscris la acest concurs pentru a încerca lucruri noi într-un colectiv nou.

Motto: ”VIITORUL  ESTE TOT CEEA CE CONTEAZĂ!”

PERECHEA NR. 4: Matei Letiția și Florescu Eduard

Matei Letitia, am 15 ani și sunt în clasa a- IX -a P. Am vrut să particip la balul bobocilor, deoarece este o activitate distinctă. Îmi plac sportul și călătoriile. Sunt o fire descurcareață și sociabilă.

Motto: ”NU RENUNȚA LA CEEA CE TE FACE FERICIT!”

Florescu Eduard: Mi-am dorit să particip la bal deoarece îmi doresc să cunosc cât mai multe persoane. Sunt o fire amuzantă, de încredere și energică. Îmi place să mănânc și să fac stand-up comedy.

Motto:” Mănâncă cât poți ca să nu mori de foame.”

PERECHEA NR. 5:  Năstase Alexandra și Chivulescu Mario

Mă numesc Alexandra, elevă în clasa a-IX-a B, sunt zodia berbec. M-am înscris la bal deoarece sunt o fire sociabilă, emotivă și ambițioasă, îmi place să cânt, și vreau să arăt tuturor ceea ce pot.

Motto :”DACĂ NU RIȘTI, NU CÂȘTIGI!”

Chivulescu Mario, am 15 ani, printre hobby-urile mele se numără alergatul și petrecerea timpului liber cu prietenii.

Motto: “Nu spune puține în multe cuvinte, ci mult în vorbe puține.”

PERECHEA NR. 6: Răceanu Cătălina și Pintilei Ionuț

Răceanu Catalina, sunt în clasa a-IX-a D și am 15 ani. Am vrut să particip la Balul bobocilor deoarece este o experiență unică, la care pot participa o singură dată în viață. Sunt o persoană puternică și ambițioasă.  Îmi place să dansez și să fac sport. Consider că am toate calitățile pentru a-i face pe oameni să zâmbească.

Motto: ”Trăiește fiecare clipă ca fiind ultima!”

Pintiliei Ionuț, clasa a-IX-a B, sunt o fire ambitioasă, amuzantă și sociabilă, îmi place mult să dansez, particip la bal deoarece vreau să încerc experiențe noi, dar și pentru a socializa cu diferite persoane.

Motto:”Există doar două tragedii în viață: una este să nu obții ceea ce vrei și a doua este să obţii.”

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro