Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

28-11-2021

Victor Ponta inaugurează, vineri, campusul Universității Valahia!

Premierul Victor Ponta va fi prezent vineri, la Târgoviște, pentru inaugurare campusului și Centrului de Cercetări Științifice al Universității Valahia. Ponta va participa și la conferința națională a rectorilor care are loc la Târgoviște.

Iată programul primului ministru

ora 10.00 – 10.40 – Conferinta Nationala a Rectorilor (locatia: Targoviste, Centrul International de Conferinte al Universitatii Valahia)

ora 11.00 – 12.00 – Inaugurare Campus si Centrul de Cercetari Stiintifice.

În luna august 2014, prin hotărâre de guvern, Universitatea Valahia  a mai primit un sprijin financiar, din partea guvernului Ponta, în valoare de 5 milioane de lei, pentru finalizarea primei etape a campusului universității. Din cele 5 milioane de lei, 3,8 milioane au fost destinate pentru finalizarea clădirilor Facultății de Inginerie din campus, iar 1,2 milioane pentru campusul Facultății din Alexandria.  Construcţia campusului a început în anul 1998, iar până acum s-au cheltuit până acum aproximativ 15 milioane de euro. Universitatea trebuie să găsească sprijin în continuare pentru clădirile începute la intrarea în campus, iar cea mai bună  soluție ar putea fi fondurile europene, pentru că lucrările sunt evaluate la peste 6 milioane de euro.

 

 

 

Distribuie:

2 thoughts on “Victor Ponta inaugurează, vineri, campusul Universității Valahia!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Flax Gopo
Webhosting Armand Media

CITEȘTE ȘI