Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3662
6-12-2021

VAMA invitat special la Balul Bobocilor C. Național Ienăchiță Văcărescu

16 elevi de la Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu se vor confrunta pe data de 11 decembrie pentru desemnarea titlului de Miss și Mister Boboc 2017.  Evenimentul va avea loc la Clubul Studenților, începând cu ora 18:30 . Tema balului din acest an este „Șahul”. Astfel , concurenții se vor duela pe o imensă tablă de șah, unde singurul scop il constituie “ încoronarea” Regelui si a  Reginei. Concursul va avea șase probe : prezentare de aproximativ 2 minute, o serie de întrebări de cultură generală, o probă sportivă, o declarație de dragoste, o probă de eleganță și, una dintre cele mai importante, proba de dans.

Eleganța, pasiunea, perfecțiunea  și atitudinea vor fi exprimate intr-un décor deosebit, organizat de elevii claselor  a XI-a  sub indrumarea profesorului coordonator Bogdan Matei și a doamnelor  Nicoleta Cârstea și Dana Pârvulescu. Printre organizatori se numără : Cristiana Dogaru, Alexandru Popa, Anca Bobe, Sergiu Filip dar și Cătălin Vâlvoi.  Organizatorii promit momente unice şi multă distracţie. Invitatul special va fi VAMA, care va incânta publicul cu celebrele sale piese. Prețul biletului este de 70 de lei și poate fi achiziționat de la organizatorii evenimentului. Cei care vor să se distreze alături de participanți sunt așteptați la after party-ul din Salon Boema.

Să facem cunoștință cu cei 16 candidați la titlul de Miss și Mister :

Perechea nr.1 : Alexia Nedelcu si Damian Ionică

Alexia se descrie ca fiind o fire ambițioasă, loială și perseverentă. Consideră că participarea la acest concurs este o ocazie unică de a cunoaște oameni noi, a-și face noi prieteni dar și de a se distra. Tânăra spune că una dintre probele care ar avantaja-o este cea de cultură generală, probă la care s-a pregătit intens, documentându-se.

Damian se descrie ca fiind curajos, îndrăzneț și sincer. A decis să participe la concurs pentru a se distra și a cunoaște oameni noi. În competiția cu ceilalți candidați se consideră egal : “ Consider că  toți avem aceleași șanse de  a câștiga, nu consider că sunt diferit față de ceilalți ,  toți suntem egali. “

Perechea nr.2 : Maria Tomescu și Victor Mirescu

Maria se descrie ca fiind o fire ambițioasă, optimistă și extrovertită. Consideră că participarea la acest concurs este: Este o  oportunitate, o experiență frumoasă pe care ar trebui să o trăiască orice licean, consider că participarea la această competiție mă va ajuta să îmi inving emoțiile și frica de scenă, dar și să capăt mai multă încredere”. Pentru Maria una din probele care ar avantaja-o este prezentarea : “Consider că mă avantajează deoarece  imi voi prezenta în fața juriului atât defectele cât și calitățile “. Motto-ul său sugestiv este : “ În orice lucru pe care îl faci trebuie să pui suflet , doar atunci vei reuși. “

Victor se descrie ca fiind sociabil, generos și încăpățânat. A decis să participe la acest concurs pentru că : “ Nu îmi doresc să regret că nu am fost, ci să îmi spun că am făcut-o și pe asta. “  Motto-ul său sugestiv este : “ Obstacolele sunt ceea ce vezi când iți iei ochii de pe scop. “

Perechea nr.3 : Andra Știrbescu și Chițescu Eduard

Andra este o fire ambițioasă, sociabilă și rațională.Este pasionată de dans, practicând de mica dansul social, popular, dar și balet.  A decis să participle la bal deoarece consideră că este o experiență unică pe care orice boboc ar trebui să o trăiască.  Pentru Andra participarea la acest concurs este o oportunitate prin care îsi va putea testa limitele și își va putea demonstra abilitățile sportive și stilistice, dar și prin care își va învinge teama de scena.

Eduard se descrie ca fiind prietenos, perseverant si modest. A decis să participe la acest concurs pentru a-și depăși limitele , dar și pentu a-și face prieteni noi. Proba care il avantajeaza este cea de dans, pentru care s-a pregătit intens. Eduard le urează colegilor : “ Să se distreze și   fie ca cel mai bun să câștige !”

 

Perechea nr.4 : Mădălina  Stancu și Lucian Cruceru

Madalina se descrie ca fiind o fire creativă, ambitțioasă și sinceraă. A decis să participe la bal deoarece iși dorește să iși expună talentele, calitățile dar și defectele. Consideră că acest concurs  este o oportunitate pentru orice licean, o experiență unică care merită trăită. Pentru Maria probele de cultură generală si de sport sunt cele care i-ar pune in valoare atuurile, pe când proba de dans ar pune-o în dificultate. Tânăra le urează contra-candidaților :  „ Să se distreze ! „

Lucian este o fire ambițioasă, creativă și perseverentă. A decis să participe la acest concurs deoarece ii place competiția, iși dorește să trăiască din plin fiecare moment dar și să rămână cu amintiri plăcute. Consideră că va impresiona juriul prin originalitatea sa. Pentru Lucian probele care il pun în dificultate sunt proba de dans și cea de prezentare. : “ Proba de dans este cea mai grea deoarece am lucrat intens la aceasta, dar și prezentarea va fi dificilă dacă voi avea emoții, cred că proba de sport sigur mă va avantaja”. Lucian le ureaza colegilor :” Să demonstreze tot ce au mai bun! ”.

Perechea nr. 5 :  Miruna Dincă și Rareș Ioan

Miruna se descrie ca fiind  o fire perfecționistă, carismatică și extrovertită. A decis să participe la concurs pentru a se distra, dar și pentru a râmâne cu amintiri frumoase și prieteni noi. Consideră că orice probă ar putea să o pună în dificultate dacă nu ar reuși să  își învingă emoțiile , dar totodată nu ar fi participat la concurs dacă nu ar fi știut că îi poate face față. În competiția cu ceilalți candidați se consideră egală : “Nu mă consider specială, fiecare are ceva special, doar publicul si juriul pot decide cine este diferit “.

Rareș este o fire ambițioasă, optimistă și perseverentă. Consideră că participarea la acest concurs este : “ Participarea la acest concurs este o  șansă unică specifică clasei a IX- a , pe care nu ar trebui să o ratez “.   Rareș speră că va impresiona juriul prin carisma și originalitatea sa.

Perechea nr.6 : Anne Marie Ionescu și Vlad Panait

Anne Marie este o fire creativă, amabilă și iertătoare.Este pasionată de pian ,înot și dans și consideră că acest bal este un moment oportun pentru a-și pune în valoare talentul. A decis să participe la acest bal pentru : “ Am decis să particip la acest bal pentru a avea ce povestii nepoților, pentu că imi place să îmi  înfrâng provocările, dar și să îmi expun calitățile “. Anne le urează colegilor :” Le urez mult  succes și să se distreze !”

Vlad se descrie ca fiind o fire sociabilă , încrezătoare, amuzantă și plină de viață. Este pasionat de sport dar și de ieșirile cu prietenii. A decis să participle la concurs pentru că : “ Am decis să particip pentru că mama  mi- a zis că sunt cel mai frumos din curtea școlii, nu puteam să o dezamăgesc. “ Consideră că s-a pregătit intens pentru a avea o prestație formidabilă și că  nu există vreo probă care l-ar putea pune în dificultate.

Perechea nr.7 : Dariana Voicu și Dragoș Florea

Dariana se descrie ca fiind ambițioasă, prietenoasă și perfecționistă.Este pasionată de volei, practicând acest sport de 4 ani.  A decis să participe la bal deoarece : “ Am ales să particip la acest concurs pentru că este o experiență nouă, unică și pentru că îmi plac provocările nu am vrut să ratez această șansă.”  Dariana le urează colegilor săi  : “ Să se distreze, este o șansă unică cu care se întâlnesc o singură dată în viață! “ Motto-ul său este : “So Good They Can’t Ignore You ! “

Dragos se caracterizează ca fiind o fire perfecționistă și sociabilă. A decis să participe la concurs deoarece este o ocazie unică prin care poate socializa cu oameni noi. Dragoș le urează colegilor săi :  “Să profite de fiecare moment și să se distreze ! “ . Motto-ul sau este“ Dacă nu încerci nu o să ști niciodată. “

Perechea nr.8 : Andra Oană și Andrei Stan

Andra se descrie ca fiind  o fire ambițioasă și sportivă. Pasiunea ei fiind sportul. Face parte din echipa de atletism a CS Târgoviște de 2 ani jumătate. A decis să participle la acest bal deoarece“Am decis să particip la concurs deoarece consider că îmi  va marca frumos trecerea anilor , iar la sfârșit nu va conta anii din viață, ci viața din anii noștrii. “

Andrei  este o fire ambițioasă, sociabilă, prietenoasă , dar și creativă.Pasiunile sale sunt muzica și sportul.  A decis să participe la bal pentru a cunoaște noi prieteni dar și pentru a se integra mai bine în colectiv.

Gazeta Dâmboviței le urează participanților mult succes!

Reporter, redactor și editare foto : Alina Popa Jurnalism anul III

Reporter, fotograf: Raul Andrei, jurnalism anul II

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media