Universitatea Valahia şi-a primit bobocii de la drept, într-o festivitate plină de invitaţi!

Facultatea de Drept şi Ştiinţe Social Politice a  Universităţii Valahia din Târgovişte a început noul an universitar cu o deschidere oficială la care au luat parte conducerea facultăţii, cadrele didactice, primarul municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga, preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, precum şi sute de studenţi.  Maestrul de ceremonii a fost decanul Livia Mocanu, care a urat succes tuturor şi subliniat că “universitatea se clădeşte pe merit, calitate şi performanţă”.  Şi invitaţii evenimentului au legături strânse cu facultatea: Gabriel Boriga a  fost student al primei promoţii de drept de la Valahia, iar Adrian Ţuţuianu este cadru didactic al Facultăţii amintite.

„Universitatea este una dintre cele mai respectate şi apreciate instituţii de învăţământ superior din România. Să aveţi ferma convingere că de aici se poate ajunge poate chiar cel mai sus. Trebuie doar să aveţi încredere în voi, în profesori. Nu poate decât să mă bucure că există calitate, performanţă, o speranţă de mai bine, pentru tot ceea ce înseamnă Universitatea Valahia, municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa”, a declarat primarul municipiului Târgovişte.

„Vă asigur că voi fi alături de toate demersurile conducerii universităţii pentru a asigura finanţarea, dezvoltarea spaţiilor de învăţământ, asigurarea  condiţiilor necesare pentru un învăţământ modern. Calităţile profesionale ale cadrelor din universitate sunt unele de excepţie. Baza materială a Facultăţii de drept şi a univesităţii este foarte bună. Piaţa muncii cere calitate şi performanţă. Un an bun, plin de împliniri!”, a precizat la evenimentul de deschidere preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro