Universitatea Valahia, gazda unui eveniment tehnic și științific ce caută soluții pentru promovarea de noi perspective pe piața inteligentă

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc a XVIII-a ediţie a Conferinţei Naţionale de Surse Noi şi Regenerabile de Energie (CNSNRE) organizată de Universitatea “Valahia” din Târgovişte, în parteneriat cu Ministerul Cercetării şi Inovării, Comitetul Electrotehnic Român, Centrul pentru Promovarea Energiei Curate în România, şi Institul Naţional de Cercetare şi Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE – CA .
În deschiderea conferinţei au rostit alocuţiuni: prof. univ. dr. ing Gabriela Teodorescu, prorectorul Universităţii “Valahia” din Târgovişte, prof. univ. dr. ing. Nicolae Olariu – Universitatea “Valahia” din Târgovişte, prof. univ. dr. ing. Ion Vişa – Universitatea Transilvania din Braşov, Gimi Aurelian Rîmbu – doctor în cadrul Institutului Naţional de Cercetare şi Dezvoltare în Inginerie Electrică şi prof. univ. dr. ing. Florin Teodor Tănăsescu – membru al Academiei de Ştiinţe Tehnice din România.
Conferința a reprezentat un eveniment ştiinţific şi tehnic de mare anvergură, prin care cecetători, oameni de ştiinţă, ingineri şi specialişti încearcă să găsească soluții tehnice care să influențeze sectorul de dezvoltare și schimbarea condițiilor de operare într-o piață inteligentă pentru a promova noi perspective. S-a încercat dezvoltarea noilor relații de afaceri în domeniul energiei regenerabile pentru a contribui la succesul industriei dedicate provocărilor schimbărilor climatice în prezent și în viitor: scăderea încălzirii globale, reducerea consumului de energie și îmbunătățirea performanței energetice a clădirilor, prin investiții inteligente necesare.

BIROU IMAGINE ŞI COMUNICARE

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro