Universitatea Valahia consiliază studenții pentru a deveni buni angajați

Universitatea Valahia din Târgovişte (UVT) este partener în Proiectul „Studentul consiliat-excelent viitor angajat” ID 138850. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 2.1. Tranziţia de la şcoală la viaţa activă.

Obiectivul general al proiectului constă în creşterea şanselor privind inserţia pe piaţa muncii a  studenţilor proveniţi din universităţile partenere în proiect. Sunt vizaţi 5100 de viitori absolvenţi de învăţământ superior aflaţi in procesul de tranziţie de la şcoala la locul de muncă.

În derularea acestui proiect, este implicat un consorţiu de nouă parteneri coordonat de Asociaţia „Excelență în Educaţie şi Formare Continuă”. Din consorţiu fac parte Universitatea Valahia din Târgovişte, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti, Asociaţia pentru Egalitate
de Şanse şi Nediscriminare Braşov, Centrul Suport pentru Organizaţii Studenţeşti din România, S.C. Elsaco Business Software S.R.L. şi INFOR Consorzio Internationale per la Formatione din Italia.

Pentru atingerea obiectivului propus, în universitatea târgovișteană se desfăşoară activităţi de consiliere  pentru un număr de 1020 de studenţi care vor dobândi capacitatea de a se prezenta la un interviu  pentru angajare dar şi de a elabora un plan de dezvoltare al carieri adaptat aspiraţiilor proprii cât şi mediului socio-economic în care activează.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro