Un nou workshop în cadrul proiectului ProWeb

În cadrul proiectului ProWeb – “Rețea de formare continuă a cadrelor didactice pentru a utiliza multimedia, instrumentația virtuală și web 2.0 în aria curriculară Matematică și științe ale naturii (ProWeb)”, va fi organizat în data de 28 mai 2015, workshop-ul cu titlul “TIC și web 2.0 – un imperativ în formarea continuă a cadrelor didactice”. Workshop-ul va avea loc între orele 1615 – 1815 la Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava, Aula Corp E, Str. Universității 13, Suceava și se adresează cadrelor didactice din aria curriculară matematică și științele naturii.

Pentru creșterea gradului de vizibilitate workshop-ul va fi organizat în cadrul celei de-a 13-a ediții a Conferinţei Internaţionale de Ştiinţe ale Educaţiei ce se va derula la Suceava în perioada 28-29 mai 2015. Workshop-ul promovat de către proiectul „Reţea de formare continuă a cadrelor didactice pentru a utiliza multimedia, instrumentaţia virtuală şi web 2.0 în aria curriculară Matematică şi ştiinţe ale naturii (ProWeb)” încearcă să propună un cadru pentru schimburile de bune practici şi experienţe dobândite mai cu seamă în timpul desfăşurării proiectului ProWeb, dar şi în alte proiecte educaţionale, dorindu-se a fi şi un punct de reflecţie asupra activităţilor didactice desfăşurate de participanţi, cât şi un spaţiu de discuţii colegiale referitoare la modernizarea demersurilor de dezvoltare profesională continuă bazate pe utilizarea şi exploatarea TIC şi web 2.0, demersuri care trebuie să fie mai adaptate la necesităţile societăţii actuale.

Proiectul ProWeb, POS DRU/157/1.3/S/141587, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, e derulat de Universitatea Valahia din Târgoviște, în parteneriat cu Universitatea “Ovidus” din Constanța, Universitatea “Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu și Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava. Proiectul e implementat pe o perioadă de 18 luni, începând cu 1.05.2014. Grupul țintă este constituit dintr-un număr de 850 de cadre didactice preuniversitare din aria curriculară matematică și științele naturii din 28 de județe. Valoarea totală a proiectului este de 5.845.359,05 RON, din care 5.727.867,33 asistentă financiară nerambursabilă. Contact: Conf.dr.ing. Iulian Brezeanu – Manager proiect; Şl.dr.ing. Lucia Pascale – Asistent Manager; Aleea Sinaia, Nr. 13, Târgovişte, Dâmboviţa, Tel: 0724.36.10.01, Email: [email protected], [email protected]

sursa


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro