Un nou an universitar, o nouă facultate, noi speranțe

Astăzi, studenții din întreaga țară au început cursurile în anul universitar 2013 -2014. Și deși starea învățământului românesc este nu tocmai de apreciat, se pare că Târgoviștea ca centru universitar progreseză. Aceasta, pentru că din acest an Universitatea Valahia are o nouă facultate și anume Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare, cu o nouă specializare, cea de Științe Politice.

Deși, de-a lungul perioadei de înscrieri au existat zvonuri cum că specializarea Științe Politice nu va începe anul acesta, iată că elevii dâmbovițeni, și nu numai, au fost atrași de acest nou domeniu și s-au înscris în număr suficient de mare.

Și o nouă generație de jurnaliști a început anul universitar, specializarea Jurnalism a Facultății fiind una care îi atrage pe elevii dornici să cunoască tainele meseriei de jurnalist și să devină specialiști în comunicare.

Noul decan al facultății de Științe Politice, Litere și Comunicare, Petre Mareș,  le-a transmis studenților că „ați făcut una dintre cele mai bune alegeri venind aici, pentru că avem un corp profesoral cu o vastă experiență la catedră, care vă va ajuta să deveniți ceea ce v-ați propus.”

Echipa Gazeta Dâmboviței urează tuturor studenților un an universitar plin de succese!


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “Un nou an universitar, o nouă facultate, noi speranțe

 • 2 octombrie 2013 at 10:22
  Permalink

  Rahat de facultati. Imi pare rau ca am terminat-o, mai ales cu 9.50, si mai fac si masterul… Totul merge din inertia pilelor…

  Reply
 • 1 octombrie 2013 at 21:56
  Permalink

  Facultati “de vorbe”, nu facultati “de fapte”.Vi se pare ca avem prea multi ingineri in tara?Nici un cuvant rostit de absolventii facultatilor “de vorbe” nu va creste p.i.b.-ul cu vreun banut !Cine va reindustrializa tara,oferind astfel locuri de munca reale?Avem preoti in plus si profesori in minus.Bravo, natiune , ai soarta pe care ti-o construiesti !

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro