Tradiție întreruptă, la Titu, în ambele licee! Bobocii nu vor avea un bal

Distribuie:

Pentru prima dată, nici un liceu din Titu nu va organiza Balul Bobocilor. O tradiție neîntreruptă chiar din vremea comunismului, nu-i va bucura pe elevi, anul acesta, la nici unul dintre cele două licee. Motivele invocate de conducerea unitățile de învățământ sunt diferite, dar rezultatul este același. Totuși, elevii cu dare de mână de la I.C. Vissarion au putut participa la o petrecere, la Bușteni, în județul Prahova.

Ghițulescu Doina – director Liceul „Goga Ionescu” „Nu organizam balul bobocilor anul acesta. Nu avem un spațiu suficient de mare pentru copiii noștri. Nu exista o locație în care să ne desfășurăm activitatea.

Am mai făcut pe la restaurant, însă nu sunt niște locații potrivite. Nici anul trecut n-am făcut. Înainte erau mai puțini copii, era altceva. Am mai făcut pe la fosta Discotecă, care, acum s-a transformat într-un restaurant de lux, și nu mai putem merge acolo, adică acolo era un spațiu mai mare. Acum nu ne mai putem asuma aceasta responsabilitate de a merge acolo cu elevii, pentru ca ei strica. Noi n-avem o sală de spectacole unde să putem face balul, iar sala de sport n-are o rezonanță prea mare pentru așa ceva

Valentin Polizache – director Liceul I. C Visarrion: „Anul acesta nu este decât o simplă serbare pentru că profesorul de muzică, cel care se ocupa de realizare în ultimii 4 ani, nu poate. Nu avem decât o serbare a claselor a 9-a spre sfârșitul semestrului, deci, nu avem Balul Bobocilor anul acesta. Era o tradiție la noi, dar Lorin se ocupa, și el nu mai poate, are alte probleme. Nu mai poate face nimic în afara programului, anul trecut se dedica în totalitate, dar acum are alte angajamente în afara programului. E mai mult plecat prin țară. Elevii de clasa a XII-a sunt cu Bac-ul, și nu vor sa se ocupe ei, și nu au așa valențe sa se ocupe de un bal cum o făcea domnul profesor.

Așa că ba din lipsă de spațiu, ba din lipsa de organizator, tinerilor boboci nu li se va mai acorda titlul de Miss și Mister cu care fiecare generație se mândrea până la finele liceului.

Totuși în anii trecuți au existat soluții de spațiu (în oraș există o casă de cultură), iar evenimentele au fost sprijinite financiar de autoritățile locale, care nu au mai fost nici ele interesate, în acest an.

Din dezinteresul general a rezultat întreruperea unei tradiții așteptată de liceeni.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro