DÂMBOVIȚA: Un preot a renunțat la biserică pentru a deveni purtător de cuvânt al unui partid

Distribuie:

A lăsat preoţia pentru politică! Este vorba de noul purtător de cuvânt al PRO România Dâmboviţa, Adrian Drăgan, care şi-a făcut simţită prezenţa la conferinţa de presă de astăzi de la PRO România Dâmboviţa. Acesta a renunţat, prin demisie, la activitatea clericală, ocupându-se în prezent de coordonarea Organzaţiei PRO România Pucioasa.

Activitatea mea anterioară a fost o activitate clericală, am activat ca preot în oraşul Pucioasa, Parohia Şerbăneşti. Am lucrat o perioadă de timp şi în Administraţia Eparhială în cadrul Arhiepiscopiei Târgoviştei. M-am hotărât să fac acest pas deoarece consider că este absolut nevoie de o implicare cât mai mare a fiecăruia dintre noi în viaţa cetăţii. Este foarte important ca să nu fim doar spectatori, ci să fim persoane care îşi pun la dispoziţie atât expertiza cât şi dorinţa de a face ca lucrurile să meargă cât mai bine. Am intrat într-un partid care este nou, care doreşte să aducă un suflu nou în viaţa  politică şi socială românească şi acest lucru mie îmi dă mari speranţe că vom şi reuşi.

În nivelul judeţului Dâmboviţa acum cu toţii discutăm despre necesitatea de a salva patrimoniul care este la Mânăstirea Stelea. Acolo sunt acum nişte probleme care ne dor şi consider că avem o datorie foarte mare, ce ţine de istoria noastră, să salvăm patrimoniul cultural”, a declarat Adrian Drăgan, purtător de cuvânt al PRO România Dâmboviţa.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro