Târgul de Crăciun de la Şcoala Coresi, unul dintre cele mai frumoase evenimente organizate în Târgovişte – FOTO

Distribuie:

Şcoala Coresi Târgovişte a organizat pe 21 decembrie, prima ediţie a Târgului de Crăciun, la care au luat parte sute de persoane. Elevii şcolii s-au implicat activ şi au amenajat standuri în care au vândut: ceai, turtă dulce, prăjituri, globuleţe personalizate şi obiecte manufacturate sau au  făcut fotografii personalizate, toţi banii strânşi urmând să fie donaţi unor colegi mai puţin norocoşi. Cel mai apreciat stand a fost cel aducător de noroc în 2017. Mai exact, puştii au putut să spargă veselă veche, donată de părinţi, pentru a sparge ghinionul. Un spectacol de colinde care a durat aproape două ore a întregit atmosfera.

Evenimentul a strâns sute de elevi şi pe părinţii lor, prima ediţie fiind un succes. Copii s-au bucurat că s-au putut implica, iar unii deja au planuri pentru Crăciunul viitor.

targ-craciun-scoala-coresi-4 targ-craciun-scoala-coresi-3 targ-craciun-scoala-coresi-2 targ-craciun-scoala-coresi-1 targ-craciun-scoala-coresi-16 targ-craciun-scoala-coresi-15 targ-craciun-scoala-coresi-14 targ-craciun-scoala-coresi-13 targ-craciun-scoala-coresi-6 targ-craciun-scoala-coresi-11 targ-craciun-scoala-coresi-10 targ-craciun-scoala-coresi-9 targ-craciun-scoala-coresi-8 targ-craciun-scoala-coresi-7 targ-craciun-scoala-coresi-5

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro