TÂRGOVIŞTE: Johannis a declarat Colegiul Economic model de urmat în întregul sistem de învăţământ

 

Preşedintele Klaus Johannis a fost prezent astăzi la Târgovişte, la deschiderea anului şcolar de la Colegiul Economic “Ion Ghica”. Este prima deschidere de an şcolar la care  Johannis participă în calitate de preşedinte al României, prima unitate de învăţământ fiind cea din judeţul nostru.

“Vreau sa relansez educaţia ca temă naţională. Am ţinut să marchez acest moment  alături de elevii şi profesorii  de la Colegiul Economic  “Ion Ghica” pentru că îl consider unul dintre exemplele de performanţă, conectare cu realitatea şi iniţiativă. Ţin să vă felicit pe toţi! Modul în care a fost gândit şi modernizat învăţământul aici poate poate fi o sursă de inspiraţie pentru o viziune a întregului sistem.” a declarat Preşedintele Johannis la eveniment. 

Preşedintele a primit din partea Consiliului Judeţean al Elevilor cheia liceului şi angajamentul acestora pentru noul an şcolar. În cadrul vizitei a avut întrevederi cu elevii şi a participat la o discuţie cu autorităţile locale în Restaurantul Junior, restaurant-şcoală care face parte din baza materială a unităţii de învăţământ.

Vezi şi   EXCLUSIV: CUM A AJUNS JOHANNIS SĂ DESCHIDĂ ANUL ŞCOLAR ÎNTR-UN FIEF PSD

 

johannis colegiul ion ghica targoviste (6) johannis colegiul ion ghica targoviste (7)

johannis colegiul ion ghica targoviste (5)johannis colegiul ion ghica targoviste (1)johannis colegiul ion ghica targoviste (2)johannis colegiul ion ghica targoviste (3)johannis colegiul ion ghica targoviste (4)johannis colegiul ion ghica targoviste (9) johannis colegiul ion ghica targoviste (10)

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro