Start la Bursele Erasmus, pentru studenții Universității Valahia!

Pe site-ul Universității Valahia Târgoviște au fost afișate locurile disponibile pentru fiecare facultate, pentru Bursele Erasmus, pe care studenții le pot accesa semestrul acesta.

Locurile sunt repartizate la toate facultățile, per total universitatea având acorduri pentru 177 de locuri, în țări precum Norvegia, Finlanda, Lituaia, Letonia, Franța, Grecia, Portugalia, Italia și Spania. (Vezi AICI lista locurilor)

Pe site-ul Universității Valahia sunt afișate criteriile de selecție și calendarul concursului.

Din 2011 şi până în prezent s-a înregistrat o creştere a numărului de studenţi/profesori care au reuşit să ocupe un loc din acest program: 2011-2012 – 26, 2012-2013 – 33, 2013-2014 – 36. Totuşi, reprezentanţii universităţii târgoviştene spun că multe din locurile disponibile rămân libere şi încurajează studenţii, în special, dar şi profesorii, să se gândească la oportunităţile pe care le aduce experienţa studiului în străinătate şi să aplice pentru o bursă Erasmus.

Înscrierile pentru Bursele Erasmus se vor face acum pentru anul următor, semestrul acesta urmând să meargă la studii în afara țării cu Burse Erasmus 36 de studenți, care s-au înscris și au trecut de selecție anul trecut. (Citește: 36 de studenți târgovișteni vor beneficia de burse Erasmus+ în anul universitar 2014-2015)

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro