Sărăcie, la vârf, în învăţământul dâmboviţean! Inspectorul general şcolar şi rectorul UVT, printre cei mai prost plătiţi din ţară

Distribuie:

Într-un top al salariilor încasate de şefii inspectoratelor şcolare din ţară, întocmit de econtext.ro, Sorin Ion, inspectorul şcolar general al judeţului ocupă un loc codaş, remuneraţia lui clasându-l pe locul 38 din 42 de judeţe.  Sorin Ion ia de la inspectorat sub 2.000 de lei, în timp ce salariu mediu pe ţară la nivelul ISJ-urilor este de 3.130 de lei. Cel mai bine plătit inspector este cel duin judeţul vecin Teleorman, care, după o lună de muncă, pleacă acasă cu nu mai puţin de 67.000 de lei.
La fel de sărac este şi rectorul UVT, Ion Cucui, în comparaţie cu colegii sai din ţară. Deşi are un salariu de trei ori mai mare decât al inspectorului general şcolar,  încasând lunar aproximativ 6.000 de lei, Ion Cucui este pe penultimul loc în topul salariilor rectorilor din România.  Cel mai bine plătit este omologul său de la Iaşi, a cărei activitate de conducere este remunerată cu 19.000 de lei lunar, dublu faţă de salariul preşedintelui statului.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro