Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

Seminar pentru rețeaua EUROPE DIRECT România

       În perioada 9 – 14 februarie 2016, Reprezentanţa Comisiei Europene în România a organizat la Șuior, Baia Mare training pentru rețeaua de centre de informare și comunicare EUROPE DIRECT din România, care s-a desfășurat la Complex Șuior din localitatea Șuior, județul Maramureș.

       În cadrul evenimentului au avut loc prezentări în plen, precum şi concursuri pentru centrele EUROPE DIRECT pe 12 secțiuni cu teme pe comunicare.

       Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște a fost reprezentat prin Vlăduț Andreescu – managerul acestuia care a prezentat evenimente importante ce au fost derulate în anul 2015 în cadrul secțiunilor Cel mai bun eveniment pentru copii ți tineri și Cel mai bun concept de eveniment pe tema cetățeniei europene pentru a realiza totodată și un exemplu de bună practică. La ambele secțiuni Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște a ocupat locul întâi.

          Trainingul a fost realizat cu participarea lui Ovidiu Nahoi pe teme precum Energie, schimbări climatice, Criza refugiaților, Sistemul cotelor obligatorii, obligațiile statelor membre.

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media