Școala „Grigore Rădulescu” Bezdead, la ceas de sărbătoare

 

Școala „Grigore Rădulescu” Bezdead a fost astăzi în straie de sărbătoare. Elevi, profesori de ieri și de azi și-au amintit, preț de câteva ore, momente emoționante din viața școlii și au adus un mic omagiu dascălilor care nu mai sunt printre ei.

Alături de elevi și dascăli au fost reprezentanți ai Bisericii, inspectorul școlar general adjunct, Gabriela Istrate, care a felicitat întreg corpul profesoral pentru eforturile și rezultatele lor, inspectorul școlar de specialitate, Marian Curculescu, dar și primarul din localitate, Teodora Anghelescu, care a avut numai cuvinte de laudă pentru școala și profesorii din Bezdead. De altfel, Teodora Anghelescu, fost elev al școlii, este profesor, la bază, motiv pentru care a susținut întotdeauna că va fi mereu aproape, prin intermediul instituției pe care o coordonează, alături de școală, elevi și profesori.

Noi apreciem foarte mult eforturile care se depun în această instituție de învățământ. Este a treia sau a patra oară de când sunt în această funcție și am vizitat școala dumneavoastră, tocmai în ideea de a vedea cum se organizează din punct de vedere managerial activitatea. Am constatat că s-a înregistrat o îmbunătățire de la o etapă, la o altă etapă și că rezultatele școlii au devenit mai bune. Am apreciat relația foarte bună cu autoritățile locale, proiectele care sunt în derulare, dotările școlii.Gabriela Istrate, inspector școlar general adjunct

Vreau să cred că dumneavoastră și copiii sunteți cei care dați viață școlii. Vă felicit, vă doresc multă sănătate și putere de muncă. Să faceți din acest loc unul în care copiii noștri vin cu plăcere și se simt bine!–Teodora Anghelescu, primarul localității Bezdead

Fost profesor de istorie și fost director al școlii, Paul Nenciu a prezentat o parte dintre volumele sale de poezii, donând câteva exemplare și bibliotecii școlii, după care a  prezentat un scurt istoric al numelui școlii, pe care aceasta l-a adoptat, prin hotărârea Consiliului Județean, la 7 martie 2011.

De asemenea, și profesorul Victor Davidoiu, autorul Monografiei localității Bezdead (foto 2, 3, istoric școală) a vorbit despre ce a însemnat Grigore Rădulescu pentru școala din localitate și a prezentat o scrisoare a nepoatei lui Rădulescu, stabilită acum în afara țării.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro