“ROMÂNIA MARE – UN VIS DEVENIT REALITATE”, concurs dedicat Zilei Naționale a României

Pe 29 noiembrie  2016, ora 1330, va avea loc la Muzeul de Istorie concursul“ROMÂNIA MARE – UN VIS DEVENIT REALITATE”, dedicat Zilei Naționale a României –  1 Decembrie.

Evenimentul este organizat de  Colegiul Naţional “Constantin Cantacuzino” – Târgovişte, în parteneriat cu  Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească”, Universitatea Valahia din Târgoviște,  Societatea de Științe Istorice din România – Filiala Dâmbovița, Asociația Națională Cultul Eroilor – Dâmbovița și Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița.

Concursul presupune participarea a unsprezece echipaje  provenite din unitățile liceale din județul Dâmbovița. Echipajele alcătuite din câte patru elevi vor  răspunde întrebărilor ce vizează teme de istorie precum Războiul pentru întregirea naţională şi Marea Unire din 1918.

În cinstea evenimentului, pentru delectarea publicului, juriului și participanților va fi organizat și un spectacol artistic susținut de elevii care activează la palatul copiilor Târgoviște.

Concursul se va încheia cu premierea participanților și a câștigătorilor, Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” contribuind și în acest an substanțial la


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro