Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Profu’ de română, model pentru dascălii din toată țara! Florentin va pregăti gratuit un elev de clasa a VIII-a

Florentin Daniel Gheorghe, târgovișteanul pe care toți îl cunosc drept „Profu’ de română” este un tânăr profesor de Limba și Literatura Română care a înțeles cum să folosească noile mijloace de comunicare pentru a educa.

În urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Facebook cu aproape 40 000 de urmăritori, Florentin a anunțat că își dorește să mediteze, gratuit, un elev de clasa a VIII – a. Cei care își doresc să se pregătească pentru Evaluarea Națională, dar nu își permit un meditator, pot apela la oportunitatea oferită de Profu’ de română.

Pentru a-și alege elevul pe care să-l mediteze, Florentin dorește ca cei interesați (cei care pot veni în mod fizic în Târgoviște pentru orele de pregătire) să-i trimită pe WhatsApp (0761 627 634) o compunere de o pagină, scrisă de mână, în care să se prezinte, să vorbească despre aspirațiile și visurile lor și să precizeze de ce consideră că au nevoie de ajutorul lui. Compunerile pot fi trimise până vineri, 25 septembrie.

 

Florentin și-a câștigat popularitatea în mediul online printr-o serie de filmulețe scurte în care explică forma corectă a cuvintelor pe care le folosim în fiecare zi. Profu’ de română pune foarte multă pasiune în profesia de dascăl, reușind să-și atragă admirația multor zeci de mii de oameni.

 

Felicitări!

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media