Premii pentru studenţii UVT, la concursul Romanian Business Challenge

Lumea de mâine, ca de altfel și lumea de azi sunt rezultatul opțiunilor oamenilor, în raport cu nivelul lor de cunoaștere, cu modul lor de apreciere și acțiune. O. Spengler afirma că ne îndreptam implacabil spre o catastrofă socială și umană, în ceea ce ne privește, lăsăm o notă optimistă, bazându-ne pe rolul esențial al educației, și să nu uităm că tânăra generație este receptivă la tot ce ține de gradul de cunoaștere și bunăstare al omenirii.

Încadrându-se în această categorie angajații din întreprinderea simulată I.S. SimService S.R.L. au avut prilejul de a participa atat la concursul de Romanian Business Challenge cât și la  Târgul de Întreprinderi Simulate, organizat la Ploiesti pe data de 02-03 aprilie a.c.

Seriosi, încrezători și cu o atitudine de competitor studenții care au reprezentat Facultatea de Științe Economice, Universitatea Valahia din Târgoviște a tratat cu seriozitate toate probele.

Eleganţi şi siguri pe ei, tinerii nu şi-au ieşit din rolul de „angajaţi“ ai I.S. Sim Service S.R.L. pe tot parcursul tîrgului –  dovedind – dacă mai era nevoie – că investiţia în educaţie şi punerea accentului pe resursa umană, mai degrabă decît pe cea materială, reprezintă calea de urmat.

Pe de alta parte si-au disputat talentele, abilitațile și capacitațile antreprenoriale dar și munca și eforturile depuse în cadrul acestei firme, iar juriul a avut prilejul de a stabili  rezultatele folosind ca principal reper cataloagele, spoturile publicitare și standurile cu care s-au prezentat. Studenții au fost punctați și pentru spiritul lor de vânzători și negociatori, acest lucru demonstrând încă o data că educația joacă un rol primordial în societate.

La sfârșitul competiției aceștia au fost felicitați și recompensați cu premii. Studentii Universitatii Valahia din Targoviste obținand premiul I si II la concursul Romanian Business Challenge și premiul I pentru cel mai bun spot publicitar.

Prin aceste rezultate suntem încrezători că lucrurile în ceea ce priveste educația nu sunt pierdute, ci dimpotrivă, prin intermediul Centrului Studențesc de Antreprenoriat și Gestiunea Afacerilor din cadrul Facultății de Științe Economice tinerii studenți se vor remarca pe piața muncii, reusind astfel să pună bazele viitoarelor cariere.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro