Peste 600 de candidați dâmbovițeni, la prima probă scrisă a Bac-ului din toamnă

Absolvenții de liceu care nu au promovat examenul de Bacalaureat în această vară au susținut astăzi din nou prima probă scrisă a examenului, sesiunea din toamnă. Potrivit informațiilor oferite de inspectorul școlar general adjunct Gabriela Istrate al IȘJ Dâmbovița, la proba de  Limba și literatura română scris – E, au fost înscriși în județul nostru 678 de candidați , din care prezenți 543, reprezentând 80.09%, și absenți 135, adică 19.91%.
Nu s-au înregistrat tentative de fraudă, iar examenul de bacalaureat s-a desfășurat în condiții de normalitate, comisiile din centrele de examen respectând prevederile Metodologiei de organizare și desfășurare a examenului.
În județul nostru sunt 5 centre de examen: C.N. ”C. Cantacuzino” – 295 candidati înscriși, Liceul Tehnologic ”Voievodul Mircea” – 300 candidați, Liceul Tehnologic ”Nicolae Ciorănescu” – 352 candidați, Liceul Tehnologic ”Iordache Golescu”, Găești – 283 candidați, Liceul Teoretic ”I. C. Vissarion”, Titu – 288 candidați.
În total, în această sesiune a bacalaureatului, în Dâmbovița sunt înscriși 1518 candidați.

Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca