’’Paștele, prin ochi de copil’’, o activitate deosebită realizată de grădinițele din Aninoasa și Răzvad

Pe 21 aprilie, în cadrul săptămânii ,,Să știi mai multe, să fii mai bun!”, două educatoare au realizat o activitate specială, cu numele ’’Paștele, prin ochi de copil’’, o întâlnire de suflet, o scurtă incursiune în tradiții dâmbovițene.

Această  activitate a fost organizată de educatoarea  Maria Stoica de la Grădinița  ,,Muguri de anin’’ Aninoasa, în parteneriat cu profesor învățător preșcolar Cătălina Sorescu, de la Grădinița cu Program Normal Nr.1 Răzvad.

Dumnezeu mi-a dat șansa de a lucra cu copiii.  De ce împreună? Vreau să depășim barierele și să încercăm să ieșim din vechile tipare astfel încât să răspundem tendinței de schimbare și diversificare a strategiilor de predare, învățare, evaluare, în familia, comunitatea, alături de grădiniță, au un rol important.

Dragostea pentru obiceiurile străbune, dorința de cunoaștere, înțelegere și practicarea frumosului, în viața de zi cu zi se numără printre prioritățile în activitatea didactică”.-Maria Stoica, Grădinița  ,,Muguri de anin’’ Aninoasa

Activitatea a fost un real  schimb de practici, adevăratul impact al acestei inițiative își va pune amprenta timpului în inima participanților  (preșcolari, părinți, bunici de la cele două unități  preșcolare  ce vor realiza punți trăite  între generații.

IMG_20160421_091928 (1)_800x450


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro