O şansă în plus pentru antreprenori: Creative Business Cup 2014!

Ai o idee originală de afacere? Înscrie-te până pe 20 septembrie la concursul Creative Business Cup 2014, din Danemarca, şi poţi câştiga o finanţare pentru proiectul tău!
România participă, pentru al treilea an, la una dintre cele mai mari competiții internaționale din sectorul industriilor creative,Creative Business Cup- (CBC), care va avea loc la Copenhaga, Danemarca, între 17 și 19 noiembrie 2014. Cei mai creativi anteprenori români își pot pune la bătaie ideile pentru premii în valoare de 100.000 de dolari și expunere în mediul internațional de afaceri, în fața unor posibili investitori și parteneri. Circa 300 de start-up-uri din 60 de țări – fiecare țară organizează propria se-lecție pentru a desemna finaliștii – sunt așteptate la ediția de anul acesta.
Cine poate participa?
Orice cetățean român, cu vârsta peste 18 ani, cu o idee de afacere și experiență în in-dustrii creative este eligibil să se înscrie la Creative Business Cup.
Ideea cu care intri în competiție trebuie să fie originală și să poți înregistra drepturile asupra ei.
Un participant poate fi o persoană sau un grup de persoane care colaborează într-o echi-pă de management. Cel puțin unul dintre participanți din echipa de management trebuie să aibă experiență sau elemente de background într-una dintre industriile creative. Cele-lalte persoane din echipă pot să aibă orice alt profil profesional.
Cum particip?
Pentru a participa, trebuie să completezi, în limba engleză, un plan de afaceri bazat pe cifre și propuneri concrete, care ar trebui să-i convingă pe potențialii parteneri și finanța-tori de ce ar fi oportun să investească bani și energie în ideea propusă. Antreprenorii au nevoie de o idee proprie, inovatoare, aflată în orice stadiu de dezvoltare, cu potențial de piață.
Planul de afaceri cât mai detaliat trebuie trimis până pe 20 septembrie 2014 pe adre-sa [email protected]
În România, selecția națională este organizată de Creative Seeds, un promotor al comu-nității creative românești independente. Comisia de jurizare se va întruni pentru selecta-rea câștigătorului, în luna septembrie. Câștigătorul selecției românești va concura pentru titlul de World’s Best Creative Entrepreneur și-și va susține ideea în fața unui juriu for-mat din circa 20 de experți internaționali, la Copenhaga.
Premiul va consta în acoperirea cheltuielilor de deplasare (avion, hotel) la finala interna-țională Creative Business Cup, desfășurată la Copenhaga, între 17-19 noiembrie 2014

Mai multe informaţii: creativebusinesscup.ro
Creative Business Cup este organizat de Center for Cultural and Experience Economy (CKO), cu sprijinul Ministerului Danez al Afacerilor. Competiţia are loc în cadrul Global Entrepreneurship Week

 

Europe Direct TÂRGOVIŞTE


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro