Multipla medaliată olimpică şi mondială Carmen Bunaciu va lucra cu copiii din Târgovişte

Distribuie:

Micuţii participanţi vor beneficia de cursuri de karate, gimnastică, istorie, limba engleză, baschet, atletism, prim ajutor şi altele. Vor fi organizate de asemenea concursuri cu premii, diplome şi medalii. Tabăra va beneficia şi de prezenţa unor invitaţi speciali, personalităţi cunoscute la nivel naţional şi mondial.

Activităţile vor avea loc atât în sala de sport, cât şi în sălile de clasă, dar lecţiile desfăşurate în clasă vor avea un caracter mult mai relaxant şi distractiv decât cele din programa şcolară obişnuită.

“Nu vrem să dezvăluim toate surprizele de pe acum, dar pentru că se apropie olimpiada pot să vă spun că la tabăra noastră va fi prezentă şi multipla medaliată olimpică şi mondială la nataţie Carmen Bunaciu”, a dezvăluit Vasile Lupaşc, preşedintele clubului sportiv Phoenix. “Este o mare onoare pentru noi să avem un oaspete de asemenea calibru şi un mare noroc pentru copii să o întâlnească pe doamna Bunaciu. Prezenţa invitaţilor speciali din diferite domenii va face din tabăra de vară Phoenix un eveniment de neuitat pentru participanţi. Întâlnirea cu personalităţi de calibrul lui Carmen Bunaciu poate inspira şi influenţa în bine viaţa oricărui copil”, a adăugat Vasile Lupaşc, el însuşi multiplu campion mondial la arte marţiale.

Scopul taberei organizate este acela de a  prezenta copiilor o gamă cât mai diversă de activităţi şi a-i ajuta astfel să-şi găsească vocaţia.

Înscrierile la tabără se fac la numerele de telefon 0735091395, 0724187848 şi la adresa de email : [email protected]

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro