Liceul de Arte – premierea Concursului de creație plastică „Rezonanțe latino-americane pe plaiuri mioritice”

În data de 7 iunie 2019, începând cu ora 14:00 va avea loc premierea elevilor participanți la Concursul de creație plastică „Rezonanțe latino-americane pe plaiuri mioritice”. Acest concursul își propune să încurajeze schimburile interculturale între oameni și națiuni prin diferite forme de comunicare, în cazul de față, prin limbajul artistico-plastic, ce are avantajul de a fi universal.

Inițiativa organizării acestui concurs, aparține reprezentanților Ambasadei Venezuelei și Cubei în România, în colaborare cu Liceul de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște, iar competiția se adresează elevilor din clasele V-XII de la secțiile arte plastice și arhitectură ale Liceului de Artă.

În completarea acestui eveniment de anvergură internațională, elevii Liceului de Arte ”Bălașa Doamna” de la secția de muzică vor susține un concert alături de corala ”Appassionato” dirijată de prof. univ. dr.  Florin Emil Nicolae Badea. În program veți avea plăcerea să ascultați muzică venezueleană, cubaneză, precum și muzică cultă și tradițională românească. Vor evolua pe scenă soliști instrumentiști și vocali, grupuri vocale folclorice și de muzică ușoară,  ansambluri instrumentale și, nu în ultimul rând, Orchestra ”Concertino” a Liceului de Arte ”Bălașa Doamna” dirijată de doamna profesor Oana Roxana Preda.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro