În ciuda zvonurilor, recuperarea materiei şcolare se va face doar în timpul săptămânii (AUDIO)

În urma unei sesizări făcute la redacţia Gazeta Dâmboviţei.ro de către un profesor târgoviştean, prin care acesta reclamă faptul că directorul şcolii unde predă le-a solicitat un program de recuperare în week-end a materiei pentru zilele în care elevii au stat acasă, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, am solicitat un punct de vedere al Inspectoratului Şcolar.

Inspectorul Mihaela Anton, purtător de cuvânt al IŞJ Dâmboviţa, ne-a declarat că aceste recuperări nu se pot face, în nici un caz în week-end, ci doar în timpul săptămânii, pe parcursul celui de-al doilea semestru al anului şcolar.

“Nimeni de la Inspectorat nu a primit vreun program de recuperare sâmbăta. Toată lumea ştia că pe parcursul semestrului II şi nimeni nu a ştiut altceva. Oficial, este pe parcursul semestrului, nu în week-end”, a fost declaraţia inspectorului şcolar.

Citeşte şi Materia pierdută săptămâna aceasta de elevi va trebui recuperată. Vezi aici cum:

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “În ciuda zvonurilor, recuperarea materiei şcolare se va face doar în timpul săptămânii (AUDIO)

  • 14 februarie 2014 at 17:29
    Permalink

    La câte anomalii s-au făcut în perioada ,,înzăpezirii” ce importanță mai are ,acum, una! Pentru inspectoratele școlare a fost cel mai simplu de a spune ,,întreg județul” când peste 90% dintre localități aveau căi de acces spre școală (mai ales cele de pe la arterele principale ,chiar drumuri comunale0 desfundate. Mare tevatură și cu aceste coduri -unele erau chiar portocalii, deoarece soarele chiar se vedea! Nu era mai simplu să se ia legătura cu directorii dintr-un județ- vorbesc mai ales despre cei din rural- și să se hotărască în cunoștință de cauză? Paradoxul este că în unele zile în care s-au închis școli era mai bine decât în cele în care trebuia să fie prezență la școală!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro