FOTO – Proces penal simulat, la Facultatea de Drept din Târgoviște

        În cadrul sesiunii  de comunicări științifice studențești: “Norme, valori și repere contemporane în societatea românească”, tinerii învățăcei în ale dreptului au muncit la organizarea unui proces penal simulat. Cauza judecată de ei ca exercițiu a fost aleasă din cauzele care s-au aflat pe rolul Judecătoriei Târgoviște, în 2014. Studenții și coordonatorii au ales un dosar soluționat de judecător Irina Cristache, într-o cauză cu o infracțiune de înșelătorie. Aceasta a fost prezență în sală și a apreciat munca și prestația studenților pe care i-a invitat să asiste la cât mai multe procese reale, în sălile de judecată, pentru a înțelege mecanismele juridice dar și pentru a acumula cunoștințe practice.

     Procesul simulat a fost coordonat de lect. univ. dr. Danil Matei, asist. univ. dr Denisa Barbu și avocat Liliana Iancu. Au luat parte studenții din anul III: Alin Petrea – judecător de fond, Liana Mănescu  – procuror de fond și apel, Luiza Andreana  – avocat inculpat, Cosmin Toader – inculpat, Valentina Olaru – avocat parte civilă, Fredi Comănescu – grefier apel, Adriana Vlad – grefier fond, Cristina Voicu – judecător apel, Andreea Vuță – judecător apel.

proces experimental (4) proces experimental (1) proces experimental (5) proces experimental (3) proces experimental (2) proces experimental (6) proces experimental (7)

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro