(FOTO) Astăzi a avut loc deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Religie la Târgoviște

În această seară, la Catedrala Arhiepiscopală şi Mitropolitană din Târgovişte, a avut loc deschiderea oficială a Olimpiadei de Religie pentru pentru seminariile şi liceele teologice, la care vor participa 122 de elevi, însoţiţi de 38 de profesori din întreaga ţară.

La eveniment au participat reprezentanți ai Ministerului Educației, ai Arhiepiscopiei Târgoviște, profesori și elevi, membrii ai comisiie de concurs, inspectorii școlari dâmbovițeni Sorin Ion și Ovidiu Băsceanu.

Fiecare dintre aceștia a subliniat importanța organizării acestei olimpiade la Târgoviște, iar ÎPS prof.univ.dr. Nifon Mihăiţă, Arhiepiscopul şi Mitropolitul Târgoviştei a transmis cuvântul său pentru participanții la olimpiadă.

Premierea câștigătorilor acestei olimpiade va avea loc pe 18 aprilie, în amfiteatrul Liceului de Muzică şi Arte „Bălaşa Doamna” din Târgovişte.

olimpiada de religie (1) olimpiada de religie (2) olimpiada de religie (3) olimpiada de religie (4) olimpiada de religie (5) olimpiada de religie (6) olimpiada de religie (7) olimpiada de religie (8) olimpiada de religie (9) olimpiada de religie (10) olimpiada de religie (11) olimpiada de religie (13)

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 4 ganduri despre “(FOTO) Astăzi a avut loc deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Religie la Târgoviște

 • 16 aprilie 2015 at 23:34
  Permalink

  La clasa a 3-a elementara, un copil invata practic sa scrie si sa citeasca, dar este ferm convins ca dumnezeu a creat cerul si pamantul. Asta este crima impotriva fiintei. Pe aceasta tema ar trebui sa fie … ce altceva decat o OLIMPIADA. Vroiam sa spun proces.

  Reply
 • 16 aprilie 2015 at 23:28
  Permalink

  Este greu de crezut pana unde poate ajunge falsul si minciuna. Romania tinde sa devina originala in tot ce este rau. Marea forta ce guverneaza acest climat este uniunea perfecta intre interesele politicului si ale religiei. Cateva categorii de excroci ordinari au in mana toata puterea si duc acest popor — naiv in cinstea lui — catre un alt desert decat a facut-o comunismul in 70 de ani. Oare mai are cine sa lupte pentru ceva in aceasta tara? Dar ce tara? Fara cuvinte. Oricum sunt inutile. Practic nici nu intereseaza pe cineva. Este o situatie de neimaginat in lumea reala. ……..

  Reply
 • 16 aprilie 2015 at 21:24
  Permalink

  Intreceti orice minune! Grotesc ceea ce faceti! Incepeti sa putiti a pucioasa!

  Reply
 • 16 aprilie 2015 at 10:40
  Permalink

  Olimpiada de pupat moaste!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro