ERASMUS: 25 de ani de schimb de experienţă

Programul Erasmus a sărbătorit anul acesta cea de-a 25 aniversare. Din 1987 anul lansării programului şi până în prezent  aproape trei milioane de studenţi au beneficiat de o perioadă de studiu sau de stagiu în străinătate.

În anul universitar 2011/2012, peste 250.000 de studenţi vor beneficia de pe urma programului Erasmus. Cele mai populare destinaţii pentru studenţii sunt preconizate a fi Spania, Franţa, Regatul Unit, Germania şi Italia, în timp ce ţările care trimit cei mai mulţi studenţi în străinătate sunt preconizate a fi Spania, Franţa, Germania, Italia şi Polonia.

Programul Erasmus s-a lansat în 1987 cu 3.244 de studenţi tineri şi aventuroşi care au participat la experienţe de învăţare într-una dintre cele 11 ţări care au participat iniţial la program. În prezent, la program participă 33 de ţări – cele 27 de state membre ale UE, Croaţia, Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Elveţia şi Turcia. Stagiile efectuate în companii din străinătate au fost sprijinite prin Erasmus începând din 2007 şi sunt tot mai populare.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro