Entrepreneurship Smart Team in Online Society, proiect educațional derulat de Universitatea Valahia

Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște a câștigat prin competiție un proiect ce se implementează în perioada 1 aprilie 2021 – 31 iulie 2021, valoarea acestuia fiind de 20.000,00 lei.

Entrepreneurship Smart Team in Online Society este un proiect educațional derulat in cadrul programului Universitatea Antreprenorială, finanțat de către Romanian-American Foundation.

Prin participarea la competiția de granturi, ediția 2021, organizată de Junior Achievement România, Universitatea „Valahia” din Târgoviște își propune să promoveze, un model universitar antreprenorial, propunând trei dimensiuni:

  • Furnizarea de cunoștințe extra curriculare privind antreprenoriatul și construirea abilităților pentru un bun antreprenor;
  • Realizarea unui sistem de activități non-formale care să susțină antreprenoriatul;
  • Identificarea nevoilor de pregătire ale studenților în concordanță cu cerințele integrării pe piața muncii.

Scopul proiectului: dezvoltarea abilităților antreprenoriale și implementarea unei educații non-formale prin utilizarea unei platforme online pentru a simula procesele economice în vederea utilizării abilităților dobândite; dezvoltarea unei aplicații pentru a simula fundamentarea ideilor antreprenoriale.

Obiectivele proiectului:

  • Consolidarea abilităților antreprenoriale pentru 60 de studenți care participă la activitatea de formare;
  • Dezvoltarea unei platforme pentru simularea efectelor ideilor antreprenoriale;
  • Interes sporit pentru antreprenoriat pentru 100 de participanți, dintre care 20 de cadre didactice și 80 de studenți, prin participarea la evenimente de diseminare;
  • Dezvoltarea unui sistem de cooperare și parteneriat privind activitățile antreprenoriale prin parteneriate cu entități publice și private (5 protocoale).

Beneficiari: Grupul țintă vizat este reprezentat de studenții de la Facultatea de Științe Economie (400 potențiali beneficiari) și de cadrele didactice care activează în domeniul economic (35 potențiali beneficiari). În urma procesului de informare, promovare și selecție, vor fi selectați 60 de beneficiari direcți (60 de studenți). Prin desfășurarea activității de diseminare, vor fi atrași 100 de beneficiari indirecți (20 de cadre didactice și 80 de studenți).

Coordonatori implementare: Conf. univ. dr. Gabriel CROITORU și Conf. univ. dr. Valentin RADU

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro