Elevii Liceului de Artă, în linie dreaptă pentru olimpiade

24 de elevi ai Liceului de Arte Bălașa Doamna Târgoviște au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru faza pe școală a olimpiadei instrumentale, ce va avea loc pe 15 februarie. Din cei 24 de elevi, 20 se vor califica pentru faza zonală, care va avea loc pe 7 martie, la Râmnicu Vâlcea. Vor participa elevi la toate secțiunile olimpiadei: pian, violoncel, chitară, suflători și percuție. Chiar dacă anul acesta Liceul Bălașa Doamna va participa la faza zonală a olimpiadei într-o altă zonă decât cea din anii trecuți, unde sunt mai multe licee participante, directorul liceului de arte târgoviștean, profesor Luminița Procopciuc, speră că rezultatele obținute vor fi unele bune, la fel ca și cele din 2012, când Târgoviștea a avut calificați la faza națională.

Urmează apoi o altă provocare pentru elevii liceului de arte, faza națională a olimpiadei de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei, care va avea loc la Craiova, în perioada 3-6 aprilie, în săptămâna de școală denumită „Să știi mai multe, să fii mai bun”.

Potrivit informațiilor oferite de directorul liceului de arte, pentru clasele III-VIII, olimpiada națională se va desfășura în perioada 1-3 aprilie, la Cluj, iar pentru liceu între 3 și 6 aprilie, la Alba Iulia.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro