DE LA CITITORI: Colegiul Economic din Târgovişte, fruntaş la matematică

Pe data de 2 mai a avut loc cea de-a nouăsprezecea ediţie a Concursului de matematică aplicată „Adolf Haimovici”, faza naţională. Acesta s-a desfaşurat la Facultatea de Construcţii de Maşini şi Management Industrial din Iaşi. În cadrul concursului, Colegiul Economic „Ion Ghica” Târgovişte a fost reprezentat de un număr considerabil de participanţi, ce au obţinut rezultate deosebite.

Astfel, premiul I a fost obţinut de către Vlad Bolovăneanu, premiul al III-lea a revenit elevilor Dragoş Apostu şi Monica Vasile, iar Andreea Pavel şi Codruţa Vârlan au obţinut menţiuni. De asemenea, au lăsat o impresie frumoasă şi elevii: Bianca Ciocan, Teodor Dumitru, Ionuţ Grigore şi Oana Petculescu.

„Mi-a făcut plăcere să particip la acest concurs de matematică aplicată şi sunt mândră de rezultatele obţinute şi cu faptul că majoritatea dâmboviţenilor care au participat, au fost elevii de la Colegiul Economic”Ion Ghica”. Consider că pe lângă acest concurs am avut parte de o mini-vacanţă, într-un oraş frumos cu o mulţime de atracţii turistice . Cu siguranţă ,fiecare dintre noi am repeta această experienţă deoarece prin intermediul acestui concurs am avut ocazia, atât de a ne evalua cunoştinţele ,cât şi de a petrece momente frumoase alături de persoane minunate”, a declarat Andreea Pavel , una dintre participante.

Participarea la acest concurs a devenit deja o tradiţie pentru elevii Colegiului Economic din Târgovişte. Anul acesta, festivitatea de premiere s-a desfăşurat în amfiteatrul facultăţii, pe data de 3 mai.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro