DE LA CITITORI: 2 elevi de la Economic prezintă iubirea la un festival de film pentru liceeni

În perioada 30 mai – 1 iunie, la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Suceava, se va desfăşura Festivalul Concurs Naţional „Video Art” pentru liceeni ediţia a VI-a. Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgovişte va fi reprezentat de elevii Alexandru Ciuciulete şi Miruna Tănăsoiu ce vor prezenta un film de scurt metraj. Tema aleasă este iubirea.

„Acest concurs reprezintă pentru mine o rampă de afirmare, conştient fiind de faptul că în juriu se regăsesc o multitudine de distinşi profesori, fiecare cu rezultate deosebite în acest domeniu. Nu am emoţii deoarece ştiu ca scenariul ales de mine este unul original, actorii ce i-am adus au avut mult de-a face cu acest domeniu şi ştiu că s-au descurcat foarte bine. Chiar dacă nu voi lua vreun premiu, voi continua deoarece îmi place foarte mult să „mă joc” cu camera. Chiar aş dori să fac şi o profesie din film, să ajung să fac videoclipuri marilor artişti,” spune Alexandru Ciuciulete.

Evaluarea lucrărilor va fi făcută de către un juriu format din personalităţi în domeniul cinematografiei, regizori şi actori de prestigiu, recunoscuţi la nivel naţional şi regional, cărora li se vor adăuga ziarişti şi profesori de specialitate (literatură română, muzică, informatică).

Concursul se adresează tuturor elevilor de liceu, pasionaţi de arta cinematografică în diversele ei forme, elevi cărora li se oferă prilejul de a-şi  manifesta libertatea de exprimare artistică într-un cadru instituţionalizat.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “DE LA CITITORI: 2 elevi de la Economic prezintă iubirea la un festival de film pentru liceeni

  • 25 mai 2014 at 21:03
    Permalink

    Pacat ca nu se da atentie fiecarui persoane care a lucrat la filmulet , am lucart 4 ore sa editez video-ul acesta si nici macar nu imi este scris numele acolo , si nici al celorlalti participanti. Scenariul a fost conceput de toti , in prima parte a fost scris de Alexandru Ciuciulete iar mai apoi am adaugat fiecare cate o idee. Nu regret nimic dar nu mi se pare corect .

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro