Dâmbovița: S-au afișat rezultatele la Examenul Național de Definitivare în Învățământ. Rata de promovare a fost de 75%

Procentul de promovare din sesiunea 2021 (medii mai mari sau egale cu 8), înregistrat în urma desfășurării probei scrise din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământul preuniversitar, este 75%, în creștere cu peste 4 procente, comparativ cu anul trecut (70.79% – înainte de contestații). Rezultatele obținute de candidați au fost publicate astăzi, 21 iulie, ora 10:00, de către Ministerul Educației, pe site-ul dedicat.
Au fost declarați promovați, înainte de înregistrarea și soluționarea eventualelor contestații, 105 candidați cu medii între 8 și 10. Precizăm că pentru a fi declarat promovat, un candidat trebuie să obțină minimum media 8, calculată ca medie ponderată a notelor obținute la toate probele de examen, inclusiv proba scrisă.
Astfel, din totalul celor 140 de candidaţi cu lucrări evaluate, 87 de candidați au obținut note situate pe segmentul 8 – 10. Dintre aceștia, doi candidaţi au fost notați cu 10, iar 44 de candidați au primit note între 9,50 și 9.99. Cu note sub 5 au încheiat proba scrisă nouă candidați.
Conform calendarului aprobat, contestațiile se depun la centrul de examen – Colegiul Național ”Constantin Carabela” Târgoviște, astăzi, 21 iulie și joi, 22 iulie. Rezultatele finale vor fi publicate în centrul de examen și pe definitivat.edu.ro, în data de 28 iulie.

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro