DÂMBOVIŢA Covid-19: Şi la Şcoala Vasile Cârlova “Totul va fi bine!” Lecţii online în vremuri de carantină

Vă prezentam, ieri, efortul unor cadre didactice de la Şcoala “Radu cel Mare” din Târgovişte de a păstra legătura cu copiii ,în această perioadă în care toate şcolile sunt închise, prin lecţii în mediul virtual.

Acelaşi lucru se întâmlpă şi în alte şcoli. De exemplu, la Vasile Cârlova. “Am citit pe roluri un text literar, am lucrat exerciții de înțelegere a textului, exerciții de scriere corecta” cai, ca-i”. Am ascultat poveștile create de copii după o tema data, am lucrat probleme cu fracții . Azi vom avea o dezbatere în urma vizionarii filmului “ Heidi, fetiţa munților, la care vor participa și părinții . Împreună vom promova valorile morale“. ne-a spus  învățător Georgeta Marcu, despre orele virtuale de ieri de la clasa a 4-a A.

În şcoală, este destul de popular CLASS DOJO, o comunitate şcolară on line folosită de profesorii Banu Luminita,  Belbe Anisoara, Gherghinoiu Carmen,  Panaid Adriana, Cirstea Clara, Nedelcu Alice,  Busuioc Ionela.  Alţii profesori printre care Vlădulescu Loredana, Neacşu Florentina,  Manole Mariana, Dinu Marcela folosesc celebrul whatsapp pentru comunicarea cu elevii.

Felicitări tuturor!


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro