Week-end la teatru. Vă aşteaptă patru spectacole de neuitat!

Distribuie:

Weekendul începe la Teatrul Municipal cu o premieră dedicată celor mici la care, bineînţeles, sunt invitaţi şi părinţii şi bunicii. Spectacolele pentru adulţi îşi aşteaptă, de asemenea, spectatorii care, sperăm, se vor bucura de întâlnirea cu texte de referinţă ale teatrului şi cu actorii târgovişteni.

SPECTACOLE PENTRU COPII

VINERI, 05 OCTOMBRIE,  ORA 11.00 – Sala Tony Bulandra

LAMPA LUI ALADDIN

PREMIERĂ

Regia si scenariul: Gabriel Apostol 

O frumoasă poveste orientală cu duhuri, covoare zburătoare şi lămpi fermecate, ce îi va purta pe cei mici într-o lume de care, poate, nu au aflat încă.

Din distribuţie fac parte Costin Butăroiu, Ionuţ Constantinescu, Ştefan Ştefănescu, Ana Maria Puşcălău, Mihaela Brebinaru şi Mihai Bălăceanu.

Scenografia spectacolului este semnată de Oltea-Clara Daranga.  

 

SALA STUDIO

VINERI, 05 OCTOMBRIE,  ORA 19.00

MATRIOŞCA

de Tuncer Cucenoglu

Regia: Cătălin Chirilă

cu: Antonia Ionescu Micu si Liviu Cheloiu

Matriosca este o comedie contemporană in două personaje, o poveste de dragoste incitantă ce are ca subiect gelozia amantei. Tuncer Cucenoglu este unul dintre cei mai cunoscuţi dramaturgi turci, textele sale fiind transformate în spectacole de peste 30 de companii europene de teatru. Pentru coloana sonora a spectacolului, regizorul a ales piesa “Cântec de dragoste” a trupei  Zob.

 

SALA TONY BULANDRA

SAMBATA, 06 OCTOMBRIE,  ORA 19.00 

UNCHIUL VANEA de A. P. Cehov, regia: Sorin Militaru

Cu: Bogdan  Farcaş, Cătălin  Babliuc, Antonia Ionescu Micu / Cosmina  Lirca, Corneliu Jipa, Ana Maria Oglindă / Dana Stîngă, Sorin Şaguna, Maria Nicola şi Ilie Ghergu.

O dramă melancolică rusească, în care „personajele îşi „îmbracă” viaţa pe dos. Iar atunci când încep să bage de seamă eroarea, nu fac nimic ca s-o-ndrepte. Se strâng la un loc pe câte o moşioară idilică ori în salonaşul vreunui conac de provincie unde beau ceai sau/şi vodcă şi încep să-şi plângă de milă.

DUMINICĂ, 07 OCTOMBRIE,  ORA 19.00

PAPARAZZI sau Cronica unui rasarit de soare avortat

de Matei Visniec

Regia: Eva Patko

cu: Mircea Silaghi, Sebastian Balasoiu, Costin Cambir, Radu Câmpean, Delia Lazăr, Stefan Stefănescu, Marin Grigore, Cosmina Lirca, Antonia Ionescu Micu, Corneliu Jipa, Ana Maria Oglindă, Cătălin Babliuc, Miruna Vâju, Maria Nicola şi Daniela Stîngă.

Referitor la această piesă, Matei Vişniec scria: Am scris această piesă marcat de o imagine şi pe fondul unei intrebări: se poate vorbi, in zilele noastre, in mod serios, despre sfârşitul lumii? In orice caz, subiectul nu este prea abordat, nici in glumă si nici in serios, şi tocmai de aceea el m-a incitat. Şi totusi… este limpede că planeta aceasta nu ne va suporta la infinit, mai ales in ritmul in care omul o distruge.

 

Preţul unui bilet întreg este de 10 lei. Pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţul biletelor este de 5 lei

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro