TABLETA DE LUNI – Ionuț CRISTACHE – Să stingem lumina

Tableta mea de azi va fi ca un necrolog… O Românie muribundă stinge lumina și plimbă coliva prin aerul rece și ceruit.

Așadar, ar trebui ca un parlamentar să știe totul despre țara pe care o reprezintă?
Să vă povestesc, cu greața de rigoare… Mai mulți parlamentari au fost întrebați de reporterii Antena 3 ce formă de guvernământ are România. Răspunsurile au fost diverse, de la „parlamentară”, la „republică parlamentară”, „prezidențială” sau „cum vrea fiecare”. Dar de departe, cea care a atras cel mai mult atenția a fost deputata PSD Rodica Tudorița Boboc. Iată discuția dintre doamna cea aleasă și reporter: Reporter: „Ce formă de guvernământ are România?” Rodica Tudorița Boboc: „Cum ce formă de guvernământ?” Reporter: „E o întrebare simplă, ce formă de guvernământ are România?” Rodica Tudorița Boboc: „A Partidului Social Democrat”. De altfel, un alt parlamentar i-a reproșat jurnalistului că îi adresează astfel de întrebări pentru a-i prinde în capcană și că îi va răspunde „mâine”. De parcă mâine ar fi fost mai deștept…  Mai au timp, poate că până la sfârșitul mandatului parlamentarii vor citi, totuși, Constituția și vor afla că România este o republică semiprezidențială.


 

Madam Boboc a fost aleasă deputat în circumscripția electorală nr.41, din Vrancea. A fost consilier județean din 2012, consilier local între 2011-2012, membru în CA al ENET S.A.,  adică Societatea de termoficare a municipiului Focșani, este vicepreședinte PSD Vrancea, președinte la Organizația Județeană de Femei PSD Vrancea… Și ce-o mai fi, majusculele sunt folosite cu zgârcenie.

Am o concluzie logică: Ești analfabet? Scrie-ne azi și te ajutăm gratis…


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca